hejhej

22,24

okej hej, nu va de ett tag sen (typ ett halvår sen) jag senat bloggade. I julklapp fick jag bland annat en dator så nu blir det lite lättare att skriva. Det har hänt en jävla massa saker sen jag senast bloggade, så jag tänkte skriva av mig lite nu. Dock har jag mer tänkt att börja blogga mer om friidrotten och lite om gympan. Men  jag började 6:an i september. Jag bytte då skolan efter en månad till en större och bättre skola lite längre bort. Även fast de var åtta månader sen känns det fortfarande som om jag bara är där och hälsar på och snart ska fortsätta ”som vanligt” i min gamla skola. I friidrottsvärlden har de också hänt mycket. Jag har slagit många nya rekord och vissa som jag knappt trodde att jag kunde. 4.27 va mitt pers utomhus i längdhopp. Sedan kom Svealandsmästerskapen, jag tänkte skriva ett helt inlägg om de nån gång i framtiden men efter den tävlingen hoppade jag 4.92. Jag tänkte jag inte uppdatera bloggen så mycket som jag gjorde förra året, men ska försöka kanske en gång i veckan.

 

Lista på roliga saker som händer snart:

  • Jag ska på bauhausgalan den 30/5 (på torsdag) och springa stafett och se på kändisar
  • Jag ska till Gotland med pappa å lillebror (tror mamma ska me) å tävla
  • har skolavslutning snart och har beställt en skitsnygg klänning
  • har studiedag imo 29/5 (onsta) och är ledig på torsdag och fredag (vet nt varför) och är ledig näsa torsdag och fredag också så ja de blir kul
  • sayo om två veckor tror jag (en tävling på hemmaarena , Sollentunavallen)

 

> Kommentera

De senaste dagarna

Nämen hej!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade… Jag har tänkt och på att göra det flera gånger. Men det har inte hänt . Så nu blir det lite uppdatering från de senaste dagarna. I två dagar har jag varigt med två kompisar. En dag var jag i Stockholm med mamma och shoppade och lite så. Sen när vi kom hem såg vi på fotbolls-vm. Igår gjorde jag typ ingen ting på dan men på kvällen var vi hos våra kompisar och kollade på fotboll (Sverige – Tyskland). Å ni skulle varigt med när Tyskland gjorde sitt sista mål, det var helt knäpptyst efter det. Men sen idag så gjorde jag typ inget häller. Eller jag packade lite inför de två veckorna fram över. För då ska vi till Bengtsfors (Dalsland) och till Göteborg. I Bengtsfors ska vi till våra kusiner och mormor och morfar, och i Göteborg ska vi till världsungdomsspelen (en friidrottstävling) och till Liseberg. Och jag ser också mycket fram emot det. Så imorgon väntar en bilresa tvärs över Sverige i ca 5 timmar. Och vi får se om jag bloggar något imorgon (jag kanske inte orkar). Men nu känner jag att jag har skrivit klar så, Hej då!

> Kommentera

Jag är tillbaka!

Hej! Först och främst vill jag bara säga förlåt för att jag inte uppdaterat så mycket. Jag vet inte riktigt varför, men nu tänkte jag starta om eller vad man ska säga med bloggandet. Det har gått lite mer än ett år sedan jag startade upp denna blogg, och jag har inte uppdaterat något sen sommarlovet tog slut… Även fast jag sa att jag skulle göra det så har det inte blivit av, fören nu. Men nu tänkte jag börja skriva igen. Plus att jag tänkte ändra namn på denna blogg, den kommer nu att heta ”Annies blogg” istället för ”Annies sommarblogg”. Nu kommer jag inte uppdatera varje dag, för jag tror jag satte lite för hård press på mig själv förra året. Men kanske några gånger i veckan (Lita inte på mig helt för ni vet hur det blev med bloggandet i vinter…). Så det var mitt första inlägg i år. Vet inte om det var jätte intressant för er men ville att ni skulle få veta lite. Jag hoppas ni kommer läsa min blogg så hörs vi snart. Hejdå!

> Kommentera

Friidrottsdagarna

Hej!

19:56. IDAG ÄR DET SISTA DAN PÅ SOMMARLOVET!!! Det betyder att det är sista dagen jag skriver ett blogg inlägg under sommaren. Men nu under hösten så kommer jag fortsätta skriva. Jag kommer nog inte vara lika aktiv som nu men jag ska försöka. Men idag och igår var jag på friidrottstävling i Norrköping med lagkamrater. Jag körde staffet, 60m 600m höjdhopp och boll på lördagen. Senare på kvällen åkte vi till ett hotell i Norrköping och åt middag och badade där. Senare så gick jag och mina kompisar till Circle K och köpte godis. Efter det hade vi fäst i deras hotellrum. Sen gick vi till mitt hotellrum och la oss och såv. På söndagen så körde jag längdhopp, 60m häck, 200m och kula. När alla var klara med sina grenar så åkte vi hem till Sollentuna. Väl hemma åt jag middag och videochattade med min kompis. Sen var dagen typ slut.

> Kommentera

En dag med en kompis

Hej!

19:45. Idag var det en bra dag. På morgonen chillade jag och åt varm o’boy och macka till frukost. Sen cyklade jag hem till en kompis. Hemma hos henne hoppade vi studsmatta och sen cyklade vi till stinsen och köpte ingredienser till slim. När vi kom hem till henne gjorde vi slime . 1 vit och en turkos. Efter det bakade vi chokladbollar och medans de stod i sylen hoppade vi lite studsmatta och sen åt vi en chokladboll var. Efter det cyklade jag hem och där åt jag snitsel och efter det byggde jag ihop ett lego som mamma hade köpt. Efter det var dagen slut.

VARFÖR JAG INTE HAR SKRIVIT.

Jag har varigt i Bengtsfors med mina kusiner och har haft fult upp+Att jag har såvitt i deras sommarstuga och där har inte jag kunnat skriva.

> Kommentera