Friidrotts-VM avgörs 4 - 13 augusti i London och 06:orna i Turebergs FK har satt samman ett VM-tips.

Svara på 13 frågor och följ sedan hur det går för dig och alla andra under VM. Topplistan uppdateras varje dag.

Insatsen är 100 kr. Halva potten tillfaller ungdomarna i Tureberg, så att de kan göra en kul aktivitet för att stärka sammanhållningen i gruppen. 50% av potten delas av de fyra som tippar bäst.

VM-tipset är öppen för vänner och bekanta till ledare och ungdomar i Turebergs 06:or samt medlemmar i Turebergs FK. Betalning sker enkelt via Swish.

Känner du att du inte har tillräcklig kunskap om friidrott kan du ändå vara med, du kan lätt se hur andra har tippat och till slut krävs det ju mest tur för att vinna.

Anmäl och betala senast kl 23:59 den 3 augusti. Lycka till!

>Anmäl och tippa här!

>Info och regler
>Se hur andra har tippat
>Resultatlista

Kontakt: mg@turebergfriidrott.se
 

+ + + + + + + + + + + + + + +

I Turebergs FK finns det ett 50-tal ungdomar som är födda 2006. De tränar på Sollentunavallen och i den nya inomhushallen i Sollentuna. Några av ungdomarna tävlar på olika tävlingar runt om i Stockholmsområdet, medan andra i gruppen bara tränar för att det är kul och för att det bra att röra på sig.

Vi hoppas att många vill vara med i vårt VM-tips, så vi kan göra en riktigt rolig aktivitet med ungdomarna. För två år sedan hade vi ett liknande VM-tips, då kunde vi spela bowling och äta hamburgare. Samtidigt blir lite mer spännande för er att titta på TV-sändningarna från VM, så tippa en rad och utmana någon ni känner. Lycka till!

 

 

eXTReMe Tracker