Rekordvecka

Fru och barn tillbringar en del av semestern i Bengtsfors med släkten, jag är kvar i stan och jobbar. Och tränar! Bästa veckan någonsin blev det faktiskt. Började med en vilodag på måndag, men sedan har jag kört sex pass på sex dagar. Totalt 91,2 km. 200m längre är veckorekordet från i mars. Tyvärr blev det bara distanspass, måste köra lite mer tröskelpass och intervaller framöver.

Tisdagens pass blev längst, då avverkade jag en halvmara på 1:46. Samtidigt som jag sprang vann Sverige åttondelsfinalen i VM mot Schweiz. Underbart att lyssna på radio och springa.

Planen framöver är att springa 800m på bana i Visby om drygt en vecka, sedan följa upp med Jungfruloppet dagen efter. Det blir fjärde gången jag springer, senast var 2014. Då blev tiden 54.33, undrar om jag kan springa snabbare i år.  Om två veckor blir det ytterligare ett 800m-lopp, denna gång i Leksand, samtidigt som barnen tävlar. Även anmäld till Lidingöloppet, som är årets mål. Planen är att fixa 2:15. Efter det väntar Hässelbyloppet.